šťavnaté exotické pálivé maso - krásně křupavé
Potřebné ingredience
1 dcl oleje, šťáva z 1 citronu, šťáva z jednoho pomaranče, 2 lžíce medu, kari, chilli, pepř, 2 lžice kremžské hořčice, 2 prolisovné česneky , pepř, sůl, 2
polévkové lžice solamylu / solymylu dejto tolik, aby vzniklo takové né moc husté těstíčko/ . Koření dávejte dle vlastní chuti hlavně chilli jen kdo má rád ostré maso.:)- nejvhodnější jsou kuřecí vykštěné stehenný steaky - s těch je toto masíčko šťavnaté a moc dobré - dělám ho na lávovém grilu - teda na platni a tak nevím jak se vám bude chovat kůrčička na roštovém grillu, prtoto jak roštujete na mřížce klidně přidete solamylu víc a masíčko si ho nacuce a kůrčička by mala na masíčku zůstat......... kdyby se vám zdálo, že maso není dobře obalené klidně přidávejte suroviny dle potřeby jěště dál - hodně záleží na masu kt. děláte - něktére marinádu nacucne líp a jiné hůř.........
Postup přípravy
Zaručuju, že si je zamilujete - je to velice překvapivá a vynikajíci chuť - jinou doma, už ani neděláme a každému moc chutná, je taková jemně pálivá a velIce exotická..........:))
solamyl je vhodný ten na přípravu masitých pokrmú - můžete dát i více postará se vám o to, že masíčko bude šťavnaté a bude mít náááádherně křupavou kůrčičku......mňááám.:)
Poměr ingrediencií si klidně upravte dle vlastní chuti, podstatné je marinádu během výroby ochutnávat, aby jste to s některým kořením nepřehnali.:)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu






















































































