(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
ČERVENÉ RIZOTO
Potřebné ingredience
Gulata ryza,1 plechovica krajanych paradajok,olivy,kuracie prsia,šampiony,cibula,cesnak,syr
Postup přípravy
Ryžu si umyjeme ,zlejeme a orestujeme na oleji.Zalejeme plechovkou paradajok,pridame vegetu,pizzove korenie (sol az na konci),zakryjeme a dusime.Davame pozor a podlievame vodou.Kuracie prsia si orestujeme na cibulke a cesnaku,pridame šampiony,všetko si ochutime podla chuti.Ked je ryza al dente,pridame masko,olivy,petrž.vnat a všetko dobre premiešame,Ak mate radi polouvarenu ryžu uz mate hotovo,ak nie tak ešte doduste.Ak treba ,ešte to dochutte.Podavame posypane tvrdym syrom.
použila som taketo paradajky
orestovane masko s hubami
ryža sa dusí..
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Fanuli
(upraveno)
28. 10. 2009, 18:46
Výborné! Pouze jsem volila klasické koření,nemám ráda směsy,takže jsem dala sůl.pepř,papriku,tymiján a lehce podlila bílym vínem. Děkuji za super obídek! Iveta
Egreska
(upraveno)
29. 10. 2009, 18:26
@Fanuli
Ivka,dakujem,som rada ze vam chutilo...a to vinko sa tam pekne hodí..