Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Dušené vepřové na žampionech

0.0
Dušené vepřové na žampionech

Potřebné ingredience

Vepřové plecko, 1cibule, čerstvé žampióny, čerstvá kapie, sůl,(masox nebo vegeta)mletý pepř, staročeské koření, 1bobkový list, koření divočina, olej

Postup přípravy

na oleji si orestujeme na drobno nakrájenou cibuli, plátky masa osmažíme z obou stran, přidáme nakrájené žampiony a kapiie, krátce spolu orestujeme, přidáme koření ochutíme, zalijeme vodou nebo vývarem a dusíme do měkka.Pokud dáte moc vody či vývaru tak zahustíme jiškou, ale pokud jen dusíte ve své šťávě není řeba je to lepší i ta šťáva.

Dobrou chuť!! :-)

....

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie