Vepřová kapsa plněná játrou
Potřebné ingredience
100 g vepř. kýty, 50 g játer, 1 lžíce nadrobno cibule, 1 lžíce leča, pepř, sůl, olej (1 porce)
Postup přípravy
Plátek masa naklepeme, opepříme a naplníme náplní. Kraje naplněného masa přiklepneme k sobě a spojíme párátkem. Po obou stranách kapsu opékáme doměkka. Výpek mírně podlijeme vodou, povaříme a na talíři při podávání polijeme.
Náplň: játra na nudličky osmahneme na cibulce, opepříme, smíchám s lečem a dosolíme.
Příloha: brambory s oblohou
Náplň: játra na nudličky osmahneme na cibulce, opepříme, smíchám s lečem a dosolíme.
Příloha: brambory s oblohou
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé