Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Vepřová kapsa plněná játrou

0.0
Vepřová kapsa plněná játrou

Potřebné ingredience

100 g vepř. kýty, 50 g játer, 1 lžíce nadrobno cibule, 1 lžíce leča, pepř, sůl, olej (1 porce)

Postup přípravy

Plátek masa naklepeme, opepříme a naplníme náplní. Kraje naplněného masa přiklepneme k sobě a spojíme párátkem. Po obou stranách kapsu opékáme doměkka. Výpek mírně podlijeme vodou, povaříme a na talíři při podávání polijeme.

Náplň: játra na nudličky osmahneme na cibulce, opepříme, smíchám s lečem a dosolíme.

Příloha: brambory s oblohou

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie