Zobrazit přihlášovací formulář

Luštěniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Mexické fazole dušené

0.0
Mexické fazole dušené

Potřebné ingredience

400g tmavých fazolí, 1 čerstvá paprika, 1 cibule, 4 stroužky česneku, 3 rajčata, 3 lžíce oleje, 1 masox, bazalka, tymián, 3 špetky mleté papriky ( může být i pálivá ), sůl a mletý pepř dle chuti, voda na uvaření fazolí

Postup přípravy

Den předem namočené fazole uvaříme v 1,5l nesolené vody. Cibuli drobně nakrájíme,osmahneme ji na oleji,přidáme papriku a česnek, tuto směs přisypeme do fazolí, ze kterých se téměř vyvařila voda, přidáme nakrájená rajčata , na proužky pokrájenou papriku, sůl a pepř. Masox rozdrobíme do pokrmu, přidáme bazalku , tymián, dusíme,až jsou fazole hodně měkké, podáváme s chlebem.
Obměna: přidat na proužky nakrájenou anglickou slaninu nebo na kolečka pokrájenou klobásu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

EVA.Z. 6. 4. 2014, 14:13
dnes jsem dělala vaše fazole (jidlo) a jsou naprosto výborné ^o) žádný kečup žádná klobása a přece tak dobré a ZDRAVÉ |:o) |:o) |:o) moc díky recept budu určitě dělat častěji (L)
kurel 12. 3. 2010, 11:18
(Y) (Y) Super receptík, chutnalo to i mým (X) (Z) a dokonce i (svatba), který luštěniny moc nemusí. (clamp) (clamp) (clamp)
tadysek 12. 3. 2010, 15:19
@kurel Bohunko, díky, jsem ráda, že chutnalo, naši (Z) (Z) mají luštěniny též rádi, (svatba) jakbysmet, právě kvůli němu jsem tento receptík "objevila". Pěkný den, Andrea

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie