Kakaovy labuznik s mandarinkovym kremom

Potřebné ingredience
Ingrediencie na korpus: 20 dkg p/h muky, 10 dkg praskoveho cukru, 1 dcl oleja, 150 ml mlieka, 1 vajce, 1 lyzicka prasku do peciva, 1 lyzica kakaa
***
Ingrediencie na krem: 250 ml smotany na slahanie, 1 mandarinkovy kompot (mozeme ale pouzit jahodovy, cucoriedkovy ... podla chuti), 1 ks pudinku Creme Olé, 1 stuzovac slahacky (ja som ho vynechala a vobec tam nechyba)
Postup přípravy

Ingrediencie: 20 dkg p/h muky, 10 dkg praskoveho cukru, 1 dcl oleja, 150 ml mlieka, 1 vajce, 1 lyzicka prasku do peciva, 1 lyzica kakaa

Vsetky ingrediencie spolu zmiesame az dostaneme redsie cesto.

Formu na tortu poriadne vymastime.

A vysypeme hrubou mukou.

Cesto vylejeme do formy.

Kedze doma nemam specialnu formu na kolac, ktora by mi vytvorila zvysene okraje musela som trosku improvizovat. :)

Z peciaceho papiera som si vystrihla kruh.

Vlozila ho na vyliate cesto.

Cesto zatazime a kolac dame na 15 min do rury vyhriatej na 180°C.

Bohuzial to uplne nevyslo podla mojich predstav :) a okraje nevysli az tak hore ako mali. Ale v konecnom dosledku to vobec nevadilo a krem na kolaciku krasne drzal. :) Nabuduce to uz zatazovat ani nebudem. :)

Kolac nechame vychladnut a ideme pripravit krem.

Na krem budeme potrebovat:
250 ml smotany na slahanie, 1 mandarinkovy kompot (mozeme ale pouzit jahodovy, cucoriedkovy ... podla chuti), 1 ks pudinku Creme Olé, 1 stuzovac slahacky (ja som ho vynechala a vobec tam nechyba)

Vsetky ingrediencie vlozime do misy, ktoru mozeme dobre uzavriet. Misou par krat zatrepeme.

A krem je hotovy. :)

Natrieme ho na korpus.

Posypeme nastruhanou cokoladou a mozeme servirovat. Dobru chut!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé