Zadeček pro Martina
Potřebné ingredience
mramorový korpus, marmeláda, pařížská šlehačka, broskve, vanilkový pudinkový krém, WI
Postup přípravy
Další z tohoto týdne dokončený...postup viz obrázky
Měla sem trochu problém s černou barvou, mám od Malátků gelové černé a pořád mi to dělalo nádech do zelené, nevím proč. U předešlého dortu Kolo sem potřebovala na silnici šedou a také mi to šlo do zelena. Musela sem použít černé uhlí, abych docílila jen šedivé, nevíte čím to je??
Měla sem trochu problém s černou barvou, mám od Malátků gelové černé a pořád mi to dělalo nádech do zelené, nevím proč. U předešlého dortu Kolo sem potřebovala na silnici šedou a také mi to šlo do zelena. Musela sem použít černé uhlí, abych docílila jen šedivé, nevíte čím to je??
korpus promazaný marmeládou
promazáno krémy - okraje z pudinkového krému, pařížská šlehačka uvnitř
předpřipraveno na zadeček, dodělávala jsem už jen punčovinou
potaženo a ozdobeno WI
tetování
motýlek - bohužel při převozu se mu ulomilo křídlo, ale slepila jsem to vodou, tak to snad bude dobrý
přidala sem ještě nějaký kytičky,a by to nebylo tak chudý
detail na kalhotky - vykrojeno krajkou + malé černě kytičky
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
miska.plyska
(upraveno)
11. 11. 2009, 23:02
super
Ilonáček
(upraveno)
11. 11. 2009, 15:13
kattule
(upraveno)
11. 11. 2009, 15:03
krásný zadeček
Handulka0
(upraveno)
11. 11. 2009, 13:28
darinka30
(upraveno)
11. 11. 2009, 13:02
beckovka
(upraveno)
11. 11. 2009, 12:29
Krásná prdelka. Jo a s gelovkou mám stejnou zkušenost. Když obarvím nejdříve kakaem a pak dám gelovku, tak je to konečně černé. jinak byla zelená!!!
Vranka
(upraveno)
11. 11. 2009, 10:41
Jani, s černou gelovkou jsem na tom stejně. Jsem si myslela, jak budu mít pěknou černou barvu a ono prd. Není nad černé uhlí A dortík je moc pěkný!
gaha
(upraveno)
11. 11. 2009, 9:50
...někde jsem četla, že se má před černou gelovkou použít třeba kakao...aby nešla do zelena..Expertky na potahování určitě poradí, ale já se na černou gelovku vyp.... a používám černé uhlí, které je bezkonkurenční.. Nemyslím si, jako zdravotní sestra, že by uškodilo, nevstřebává se, no a léčebná dávka je u dospělých až třeba 12tablet denně... no a na obarvení marcipánu je potřeba minimální množství...tak bych se ho nebála... popřípadě dětem na talíř černé nedávat... Bůh ví co je za jedy a chemii v jiných barvivech... a toxiny právě ze zažívacího ústrojí carbosorb vychytává...To jsem byla zas jednou chytrá ..jo a zapomněla jsem pochválit dortík!
srdicko321
(upraveno)
11. 11. 2009, 12:38
@gaha
díky za vyčerpávající odpověď