Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Valašská kyselica

0.0
Valašská kyselica

Potřebné ingredience

Silný uzený vývar (nejlépe z uzených kostí), klobáska, kyselé zelí, brambor, česnek, šlehačka, majoránka.

Postup přípravy

Do vývaru nakrájíme brambory, klobásku,obrané uzené maso z kostí a necháme povařit. Pak přidáme dobře propláchnuté kyselé zelí a zase povaříme. Prolisujeme do toho česnek a přidáme šlehačku (do velkého hrnce klidně i dvě, polévku to zjemní) Nakonec dochutíme kořením a přidáme majoránku. Pokud je polévka málo hustá, tak jí můžeme zahustit moukou. Ale já ji dělám tak poctivou, takže to skoro není ani polívka:) Chlapi se můžou po ní přetrhnout.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Hyzule 26. 8. 2008, 12:25
dělala jsem a je skvělá.Ten vývar z žeber dal tomu říz.Díky za super recept. (clamp) (clamp)
Petradoldy 31. 5. 2009, 14:44
@Hyzule To teda joo (Y)
Jitule64 10. 7. 2007, 6:24
Tak tu miluju! Co fotečka nebo obr. postup, Nebyl by? :-P (L)
Petradoldy 10. 7. 2007, 12:46
@Jitule64 Fotečka bohužel jen tak nebude, nemáme digitál (N) Ale ta polívka je super. Každý kdo si ji u nás dal, taaaak se olizoval :-P :-P :-P

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie