Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Kyselica

0.0
Kyselica

Potřebné ingredience

kysané zelí
uzené maso
pálivá klobása
sušené houby
cibule
sádlo
kmín
bobkový list
sůl
cukr
sl. paprika
brambory
hl. mouka
červené fazole
česnek

Postup přípravy

Uzené dáme vařit do vody a přidáme kysané zelí, sůl, cukr, bobkový list. Když je maso měkké, vyndáme ho a obereme a nakrájíme na kousky.
Do vody se zelím dáme namočené houby. Zvlášť si uvaříme brambory.
Cibulku zpěníme na sádle, přidáme sl. papriku a hl. mouku a uděláme paprikovou jíšku. Dáme do polévky zavařit. Přidáme fazole a klobásku na kolečka a uvařené brambory. Dochudíme podle chuti. Můžeme přidat stroužek česneku.
RECEPT MÁM OD SLOVENSKÉ SOUSEDKY, KDYŽ JSEM BYLA MALÁ, VAŘILA JI VŽDY NA VÁNOCE, NA ŠTĚDRÝ DEN JEMNOU A NA SILVESTRA JINOU PIKANTNÍ!

po uvaření masa, které jsme vyndali, přidáme houby a vaříme.....

uvřené maso obereme a nakrájíme

fazole....

paprikovo-cibulová jíška

ostrá klobása

hotovo!!

nechte si chutnat

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

anemonka 30. 12. 2008, 21:21
to je mňamka,moje maminečka ji vaří (zajic) (Y)
bubík4 31. 12. 2008, 11:46
@anemonka díky taky ji milujeme, ani nebudu říkat, kolik litrů jsem ji (zajic)přes vánoce ;-)
anemonka 31. 12. 2008, 14:15
@bubík4 dovedu si to představit ;-),u nás je to fakt to samý (silvestr)
bubík4 31. 12. 2008, 17:52
@anemonka :-D :-D ;-) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie