(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Klobásové koláčky
Potřebné ingredience
Suroviny
350 g hladké mouky
250 g margarínu
2 dl kysané smetany
domácí klobása
tvrdý sýr, sůl
Postup přípravy
Z mouky, margarínu a ze smetany vypracujeme těsto a necháme ho odstát 12 hodin. Těsto rozválíme na sílu 3 až 4 mm. Vykrajujeme kolečka, která potřeme rozšlehaným vejcem, osolíme a poklademe na suchý plech. Na každé těstíčko položíme kolečko klobásy a opět potřeme vejcem. Ze zbytků těsta vykrajujeme malé hvězdičky a klademe je do středu klobásy. Opět potřeme vejcem, posypeme
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Ilonáček
(upraveno)
24. 11. 2009, 17:34







nahlásit