Kuřecí řízek s citronem a šlehačkou
Potřebné ingredience
4 kuřecí řízky,1 citron,olej na pánev,1/4l smetany na šlehání,sůl,pepř,mletá paprika nebo bazalka
Postup přípravy
Řízky tence naklepeme a podle chuti osolíme a opepříme.Dobře omytý citron oloupeme a okrájíme i bílou slupku.Nakrájíme na tenká kolečka.Na každý řízek položíme plátek citronu,maso přeložíme a sešpendlíme párátkem /já to nedělám/. Na horkém tuku opékáme řízky z každé strany 8 min ,aby získaly zlatavou barvu.
Na opečené řízky nalijeme smetanu a vaříme dokud smetana nezhoustne.Nakonec omáčku osolíme a při podávání můžeme maso posypat ml.paprikou nebo suš.bazalkou.
Na opečené řízky nalijeme smetanu a vaříme dokud smetana nezhoustne.Nakonec omáčku osolíme a při podávání můžeme maso posypat ml.paprikou nebo suš.bazalkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé