Pes - fotopostup aneb jak na pejska

Potřebné ingredience
http://www.martina527.estranky.cz/
Postup přípravy

základ tvořila forma na chlebíček - délky 24 cm, šířky 40,5 cm a výšky asi 8 cm.Udělala jsem si dávku ze 4 vajec, ze dvou nalila do formy a zbytek upekla jen tak na punčovinu.(úplně bude stačit dávka ze tří vajec)

formu naplnit tak do 1/2

x

x

z bábovky mi přesně 1/2 zbyla, takže stačí 2 + 1 vejce na punčovinu

rozdělení

začínáme skládat - krk

krk - pohled shora, ještě bude potřebovat kapku seříznout

seřízlá hlava - část č.3

z toho bude jednou pes

monstrum podruhé

zbytek na nožky a ocásek, ještě mi kousek zbyl

nožky

zadní tlapky a ocásek

přední tlapky

monstrum potřetí

tady jsem seřízla krk

začínám "znovuzrozovat - výraz synátora" punčovinou

už jsem na světě

x

byla jedna reklamace - musela jsem prodloužit ocásek, protože náš "hafač Bílík" ho má delší

x

bratři v triku poprvé ...

podruhé ....

potřetí...

počtvrté ...

popáté...

pohled zhora

popatlaný krémem - teď jen potánout

tak vypadal předcházející pejsek - jorkšír

česnekovačem jsem si vytlačila srst, kterou jsem rozdělila na placato

jedna vrstva chlupů....................použila jsem zbytek, proto ta barva

a takový chomáček jsem nalepila na krém...šlo to docela rychle, délku jsem volila podle toho, v jaké části se chloupky nachází...

a tak nějak vypadal předchůdce s chlupama
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu







































































































































































