Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 31 návštěvníků)

Burizonovo-karamelové košíčky-VÝBORNÉ A JEDNODUCHÉ!!!

0.0
Burizonovo-karamelové košíčky-VÝBORNÉ A JEDNODUCHÉ!!!

Potřebné ingredience

3/4 másla
350-400g karamel (např.Krowky)
1 balíček burizónů

Postup přípravy

V hrnci rozpustíme máslo, do toho pak dáme nakrájené karamely a mícháme až do rozpuštění ( zpěnění).Do směsi pak vsypeme burizony a pořádně promícháme.Ještě teplé plníme lžící do košíčku.Používám malé košíčky a z tohoto množství jich mám asi 60ks. Jsou výborné,dělám je aspoň 2x,aby zbyly na Vánoce. Recept mám od kamarádky, tak snad jsem ho tady nikomu nepřebrala. PŘEJI DOBROU CHUŤ.

Nakrájíme si karamelky

Karamely dáme do rozpuštěného másla

Takhle vypadá zpěněná směs

Vsypeme burizony

Pořádně promícháme

A takhle vypadají hotové. Dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

raduza1 12. 12. 2009, 14:53
Dneska jsem je udělala, měla jsem 400g karamelek, ale příjde mi, že je v tom moc burizonů, podle mě by jich tam mohlo být trošku míň než celý pytlík, ale nevadí, ještě roztavím pár bonbonků a zaleju ty košíčky povrchu karamelem (clamp) Jinak dobré (Y) a já z této dávky mám 94 košíčků :-)
Sajmon.76 13. 12. 2009, 15:23
@raduza1 Tak množství máte teda slušné ;-).Já jsem vždycky dělala z 1 pytlíku burizónů,ale určitě si to každý pak už dělá podle sebe.Jinak jsem ráda,že Vám chutná |:o) (clamp)
Janka.S 8. 12. 2009, 14:50
my jsme podobné cukrovíčko dělali když jsme byly děti. Maminka z toho udělala váleček a až to ztuhlo, nakrájelo se to (L) výýýborné (L) (L) (L)
Hrasek 8. 12. 2009, 14:12
Dobrý den Simono,včera jsem si našla Váš recept a dnes dělala a opravdu super (Y) (Y) (Y).Jednoduché,rychlé (clamp).Akorát asi do (stromecek) nevydrží :-) :-).Díky Blanka (F) (hello)
Sajmon.76 8. 12. 2009, 14:42
@Hrasek Jsem ráda,že Vám chutnalo (Y).U nás to taky peču až těsně před Vánocemi,protože chodíme pořád kolem,až nezbyde nic ;-).
raduza1 7. 12. 2009, 20:27
Dobrý den letos bych chtěla vyzkoušet vaše košíčky, jen se zeptám, můžu je udělat už teď?? neztvrdnou do vánoc?? Je potřeba, aby byly taky v chladnu?? díky moc za info RADKA (L) (L) (L)
Sajmon.76 7. 12. 2009, 20:50
@raduza1 Raduš,já je dělala dceři na besídku včera,většina už je fuč ;-).Jinak na Vánoce peču až tak týden před a těch 14 dní jsou,řekla bych,výborné.Nechávám je na balkóně,pokud nemrzne.Zkuste je udělat už teď a vyzkoušejte,jak dlouho vydrží :-).Ale určitě budete spokojená (Y)
raduza1 7. 12. 2009, 21:11
@Sajmon.76 díky za rady, tak na ně vlítnu o víkendu, stejně jsem ještě nesehnala obyčejné burizony, všude mají jen ty barevné sladké. :-) :-) :-)
miru005 7. 12. 2009, 18:25
Určitě vyzkouším,vypadá to nádherně a jednoduše!!!!!! (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (hello) (hello) (hello)
dodo 6. 12. 2009, 21:59
Také děláme jsou fakt super kdo váhá určitě vyzkoušejte (L) (L) (L) (L)
Hyzule 6. 12. 2009, 19:54
také je dělávám(mám je i v receptech)a fakt je to výborné (L) (F) (Y) (Y)
innael 6. 12. 2009, 19:48
(Y) (Y) (Y) Tohle je opravdu VYNIKAJÍCÍ |:o) |:o) |:o). S těmi papírovými košíčky je to dobrý nápad, já jsem to vždy dělala do formy srnčího hřbetu vyloženého igelitem a pak se to krájí.
sispe 6. 12. 2009, 19:43
Vypadá to jednoduše a dobře ;-), tak to určitě vyzkouším!!!! Díky za inspiraci (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie