Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 49 návštěvníků)

MAROKÁNKY-měkoučké, vynikající!

0.0
MAROKÁNKY-měkoučké, vynikající!

Potřebné ingredience

na 1 dávku:
1salko, 100g másla, 100g hl.mouky, 300g směsi(oříšky,kandované ovoce,rozinky)

Postup přípravy

Nejdříve rozpustíme máslo,pak přidáme salko, mouku a směs.Necháme chvilku odpočinout. Na pečící papír děláme malé marokánky.Pečeme při teplotě asi 160 stupnů do zlatova. Vychladlé potřeme čokoládou.Dobrou chuť

rozpuštěné máslo, salko a přidaná mouka

přidáme směs

připravená směs

připravené do trouby

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Hradýs 13. 12. 2012, 12:06
Dneska jsem marokánky pekla.Jsou moc dobré (L) (L) (clamp) (clamp),akorát se mi trochu roztekly.
Irinka81 12. 12. 2012, 20:54
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) jsou báječný!!!! Děkuji za recept (banky)
DášaB 16. 12. 2012, 15:39
@Irinka81 Jsem ráda, že chutnají (andel)
Luciana 10. 12. 2012, 22:18
Nejlepsi jake jsem, kdy jedla !!!! (Y) Prvni varka snedena a zitra jdu na dalsi (Y) (Y) (Y) Dekuji !!!!!! |:o) (L) (jezisek)
DášaB 16. 12. 2012, 15:39
@Luciana To jsem ráda, že chutnaly (andel)
Petra Kostková 16. 12. 2010, 10:13
Tak jsem tento recept vyzkoušela, no musím napsat, že je vynikající (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)lepší těsto neznám (clamp) (clamp) (clamp)opravdu jsou super, doufám, že do vánoc nějaké vydrží (banky) (andel) (andel) (andel)děkuji Petra
DášaB 17. 12. 2010, 5:13
@Petra Kostková (banky)Jsem moc ráda, že chutnají (jezisek) (L) (L) (L) (L) (L)
wampirek 18. 12. 2009, 8:45
Včera jsem zkoušela marokánky a jsou úžasné (Y) (jezisek),krásně měkké a mooc dobré (zajic) Do Vánoc asi nevydrží :-D :-$ (stromecek) Děkuji za super receptík,krásné Vánoce a bohatého ježíška (vanoce) (banky) (kolednici) Martina
DášaB 19. 12. 2009, 19:00
@wampirek Jsem ráda,že chutnají (L) U nás také nevydržely ;-) (L)
Glumek 15. 12. 2009, 22:27
Dneska jsem je zkoušela. Pro ty, co to budou taky zkoušet bych dodala, že stačí dělat úplně malinké hromádky, protože se hodně rozjedou. Jinak můžu jenom doporučit. Jana (dance)
DášaB 19. 12. 2009, 19:02
@Glumek Ano, dělají se malé hromádky. Můžete nechat delší dobu odpočinout a směs trochu zhoustne a už se tolik nerozjede na plechu. Jsem ráda, že chutnají :-).Krásné Vánoce (banky) (andel) (andel) (pernicek) (L)
valinkarajnohova 14. 12. 2009, 9:19
tyhle marokánky znám a můžu opravdu DOPORUČIT (Y) je to mňamka (L)
DášaB 19. 12. 2009, 19:02
@valinkarajnohova To je dobře, že ti taky chutnají (Y) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie