(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Domácí pralinky - zkouška.
Potřebné ingredience
Tmavá čokoláda, kousek 100% tuku, bílá čokoláda, marcipán, kandované ovoce,. Recept není můj , děkuji tímto moc Ivaně N. (spero) za skvělý nápad.
Postup přípravy
Do silikonových formiček dát trošku bílé čokolády, jako nápň jsem zkoušela kuličku marcipánu, kandované ovoce, ořech, koupený bonbónek jahůdku. Potom dolít tmavou čokoládou. Bylo to poprvé na zkoušku.
"
s bonbónem jahůdkou
s marcipánem
s kandovaným ovocem
s kandovanou višní a zkouška transferfolie
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jarka a jara
(upraveno)
30. 1. 2013, 14:22
já bych potřebovala zeptat ,jak je vyklopit ze silikonové formy........včera jsem je zkoušela a moc to nešlo všechny se rozmačkaly.-(((
CIMCA
(upraveno)
12. 4. 2012, 17:13
Dobrý den Vladi, moc pěkné pralinky . Chtěla bych se zeptat na práci s transfer folii na čokoládu.... Vím, že se má na folii nanést teplá čokoláda a nechat ztuhnout. Ale jak to udělat s pralinkou, když ji vyklopím z formy je už stuhlá v požadovaném tvaru... dává se ta transfer folie dolů do formy a pak se vyklapuje nebo až po vyklopení samotné pralinky se zase nějak nahřívá? Jsem z toho zmatená Jakou máte zkušenost? Děkuji za Vaše postřehy Romana
HHaannuullee
(upraveno)
11. 1. 2012, 15:52
krásné
kellystova
(upraveno)
11. 1. 2012, 17:29
@HHaannuullee
D ě k u j i.
Zuzikk
(upraveno)
29. 12. 2011, 22:39
Mňam vypadá to náramně žravě!!!!!
kellystova
(upraveno)
30. 12. 2011, 7:29
@Zuzikk
Zuzanko, děkuji. Byla to dobrůtka. Chudák moje váha
spero
(upraveno)
29. 12. 2011, 19:32
Vladi, pralinky máte nádherné, dokonalé. A dobře se dělají.
kellystova
(upraveno)
29. 12. 2011, 21:05
@spero
Ivanko, děkuji. Vy je máte krásně zdobené nahoře, to mi bohužel nešlo , ale budu trénovat. Chtěla bych zkusit nugátovou čokoládu, máme ji rádi uvidím jestli to půjde. Ještě jednou děkuji za nápad, budeme mít zanedlouho dvě oslavy, tak se to bude hodit.