Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Vepřová pečeně s bylinkovou krustou -DEKUJI ZIZALCE

0.0
Vepřová pečeně s bylinkovou krustou -DEKUJI ZIZALCE

Potřebné ingredience

1 kg vepřové pečeně nebo krkovice, sůl, pepř, kmín, 3 stroužky česneku, svazek petrželky, svazek pažitky a svazek majoránky, 1 pěkná cibule, 3 žloutky.

Postup přípravy

Postup:

Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, potřeme rozmačkaným česnekem, podlijeme a dáme přikryté do trouby vyhřáté na 220°C asi na 45 minut péct. Mezitím nakrájíme oloupanou cibuli najemno, nasekáme bylinky a vše promícháme se žloutky. Tuto směs naneseme na napolo upečené maso, vrátíme zpět do trouby a za občasného podlévání a přelévání vypečenou šťávou dopečeme do červena.
Podáváme s bramborovým knedlíkem a dušenými fazolkami nebo zelím.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

KattyV 19. 1. 2013, 18:12
Dobrý den, dneska jsem dělala pečeni podle Vás a moc nám chutnalo. Díky za recept. (F) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie