Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 49 návštěvníků)

Vepřové na paprice se zakysanou smetanou -MOOC DĚKUJI JANĚ REMKOVÉ

0.0
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou -MOOC DĚKUJI JANĚ REMKOVÉ

Potřebné ingredience

Suroviny: 500g vepřové plece(použila jsem kýtu) 1 větší cibule, 1 lžíce sádla, 2lžičky sladké papriky, sůl, 1 kelímek zakysané smetany, mléko, 2 lžičky hladké mouky.

Postup přípravy

Postup:

Rozpustíme si sádlo, orestujeme cibuli dorůžova.plátky masa opečeme na cibuli, aby se zatáhlo. Pak jej osolíme, přidáme papriku a zalejeme vodou. Dusíme doměkka, poté maso vyndáme, v mléce si rozděláme hladkou mouku a vlejeme do hrnce se šťávou. Zahuštěnou omáčku provaříme, maso vrátíme zpět. Zakysanou smetanu přidáme před dokončením a již nevaříme. MI MÁME RÁDI TĚSTOVINY

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

akžena 2. 5. 2011, 17:46
Děvčata až budete opět tuto dobrotu vařit ,já dávám ještě pár kuliček celého pepře,jeden bobkový list a dvě kuličky nového koření.Dělám tak i kuře,nebo kuřecí špalíčky,rozčtvrtím,osolím pak stejně,maso pak vyberu,dám na pekáček a zapeču do křupava.Jako přílohu jak kdo má rád u nás jde knedlík,já mám radši těstoviny (Y)
Nika2010 2. 5. 2011, 10:57
(Y) Naprosto skvělé!!! (clamp)
zanetka001 18. 11. 2010, 16:35
(Y) (Y) (Y)SUPER receptík,,právě jsem dovařila :-)fakt nemá chybu,,,štávička je mnááááááááááááááám (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (pl) (pl) (pl) (pl) (hello) (hello)
maca.saza 7. 4. 2010, 13:33
Právě sme doobědvali (jidlo) a je to dobrůtka (Y),dokonce i naše vybýravé děti to snědli (clamp).

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie