(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Zelenina pod svíčkovou
Potřebné ingredience
1kg mrkve 500g petžele 700g celeru 500g cibule 5lžic soli 7lžic cukru 7lžic octu 1 lžička nového koření 1a půl lžičky kuliček pepře,bobkový list voda
Postup přípravy
Zeleninu nakrájíme na kostičky ,podlijeme vodou ,přidáme koření ,cukr,sůl ,ocet a uvaříme do měkka .Necháme vychladnout a potom rozmixujeme.Hmotu znovu uvaříme až zhoustne .Za horka plníme do sklenic,zavíčkujemea sterilujeme 20min .
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
sking
(upraveno)
18. 7. 2010, 13:36
Všem taky doporučuji.Dělám už léta a ušetří to pak spoustu času.