Zobrazit přihlášovací formulář

Zavařeniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Zeleninový protlak pod svíčkovou

0.0
Zeleninový protlak pod svíčkovou

Potřebné ingredience

1kg mrkve, 1/2kg petržele, 70dkg celeru, 1/2kg cibule, 4 velké lžíce soli, 7 velkých lžic cukru, 1 malá lžička nového koření, 1,5 malé lžičky mletého pepře, 3 bobkové listy, trochu vody(1/4l), 7 velkých lžic octa

Postup přípravy

Zeleninu nakrájíme na kostičky, podlijeme vodou, přidáme koření, cukr, sůl, ocet a vaříme do měkka. (bobkový list a nové koření dáme do čajítka!) Rozmixujeme a znovu povaříme, až zhoustne a horké plníme do skleniček od přesnídávky nebo tatarky. Sterilujeme 20 minut na 90°C
Je to rychlý pomocník při vaření svíčkové.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie