Pstruh s černou lanýžovou omáčkou
Potřebné ingredience
2 pstruhy střední velikosti, 2 černé lanýže, 2 stroužky česneku, vinný ocet, extra panenský olivový olej, šťáva z 1 citrónu, sůl.
Postup přípravy
Očištěné pstruhy dáme vařit do osolené vody. Když jsou uvaření, odstraňte kůži, ploutve a všechny kosti. Připravíme tak čtyři porce filé. Pečlivě očistíme lanýže. Omáčku připravíme, smícháním lžíce octa s citrónovou šťávou a prolisovaným česnekem, jemně nasekaným lanýžem a vše pečlivě promícháme. Omáčku s troškou oleje ohřejte na mírném ohni, ale nevařte. Omáčkou zalijte pstruha a podávejte.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé