Zobrazit přihlášovací formulář

Pstruh s černou lanýžovou omáčkou

0.0
Pstruh s černou lanýžovou omáčkou

Potřebné ingredience

2 pstruhy střední velikosti, 2 černé lanýže, 2 stroužky česneku, vinný ocet, extra panenský olivový olej, šťáva z 1 citrónu, sůl.

Postup přípravy

Očištěné pstruhy dáme vařit do osolené vody. Když jsou uvaření, odstraňte kůži, ploutve a všechny kosti. Připravíme tak čtyři porce filé. Pečlivě očistíme lanýže. Omáčku připravíme, smícháním lžíce octa s citrónovou šťávou a prolisovaným česnekem, jemně nasekaným lanýžem a vše pečlivě promícháme. Omáčku s troškou oleje ohřejte na mírném ohni, ale nevařte. Omáčkou zalijte pstruha a podávejte.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie