(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Vepřová roláda
Potřebné ingredience
vepřová plec, uzená plec, sýr cihla, hořčice, vařené vejce, křen, sůj, pepř, kmín
Postup přípravy
Vepřovou plec nakrájíme cca na 100 - 130 g plátky, které naklepeme, osolíme a potřeme lžičkou hořčice a na to položíme na slabé plátky nakrájenou uzenou plec a sýr cihlu, vařené vejce rozpůlíme a přidáme na plátky, k vejci přidáme cca půl lžičky křenu, osolíme a zabalíme do rolády. Nandáme do pekáče, kde podlijeme rolády takovým množstvím vody aby byly max. jen do poloviny zalité, posypeme kmínem a pečeme při telotě 200 ´C, po dobu 1-1,5 hodiny. Rada na závěr: kdo má více času může pečení protáhnou při telotě 150´C až na 3 hodiny.........................Přeji dobrou chuť Jirka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé