Vepřevé kostky s mrkví
Potřebné ingredience
- vepřevé na řízky - mrkev - pórek - sójová omáčka - worcestrová omáčka - česnek - solamil - olej (nejlépe olivový)
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostičky, velikost tak 1x1cm. Vložíme do misky a přídáme utřený česnek, sojovou a worcesterovou omáčku, zasypeme solamylem a důkladně promícháme. Nacháme cca. 2 hodiny odpočinout.
Nachystáme si mrkev na nudličky (krájím na WS kráječi, supr) a pórek na kolečka.
Na pánev nalijeme olivový olej, rozpálíme a přídáme zeleninu. Krátce orestujeme a přidáme maso, opět krátce oestujeme, až se maso zatáhne. Pak podlijeme vodou, případně vývarem a dusíme do měkka.
podáváme s rýží, třeba tří barev:)))
dobrou chuť.
Nachystáme si mrkev na nudličky (krájím na WS kráječi, supr) a pórek na kolečka.
Na pánev nalijeme olivový olej, rozpálíme a přídáme zeleninu. Krátce orestujeme a přidáme maso, opět krátce oestujeme, až se maso zatáhne. Pak podlijeme vodou, případně vývarem a dusíme do měkka.
podáváme s rýží, třeba tří barev:)))
dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

chalupnicka
(upraveno)
8. 3. 2010, 19:22


nahlásit