srdíčko
Potřebné ingredience
světlý korpus,karamelový krém-používám přímo karamel,ten si dělám doma,marcipán se suš.mléka
Postup přípravy
Karamel-100g cukr krupice,roztavíme-pozor musíme hooodně hlídat aby se nespálil-karamel by pak byl hořký,přilijeme 100g smetanu 33%-ohřátou může být i horkou a provaříme.Na karamel je třeba použít vyšší nádobu,cukr po vlití smetany nejednou vzkypí a spáleniny z cukru jsou hodně škaredé a bolestivé.Hotový karamel přelijeme do misky-plechové nebo skleněné a necháme vychladnout.Když se uhlídá tak je fakt skvělý.
+++
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
akin77
(upraveno)
17. 3. 2010, 21:57
lenta
(upraveno)
18. 3. 2010, 14:31
@akin77
darinka30
(upraveno)
16. 3. 2010, 21:16
lenta
(upraveno)
16. 3. 2010, 21:41
@darinka30
cherba
(upraveno)
16. 3. 2010, 12:36
lenta
(upraveno)
16. 3. 2010, 21:41
@cherba
Ilonáček
(upraveno)
15. 3. 2010, 21:36
lenta
(upraveno)
15. 3. 2010, 22:20
@Ilonáček
taky díky
jeremy
(upraveno)
15. 3. 2010, 21:22
lenta
(upraveno)
15. 3. 2010, 22:20
@jeremy
díky
fikuska
(upraveno)
15. 3. 2010, 21:03
lenta
(upraveno)
15. 3. 2010, 22:19
@fikuska
Jani děkuji
HHaannuullee
(upraveno)
15. 3. 2010, 19:03
lenta
(upraveno)
15. 3. 2010, 20:28
@HHaannuullee
liba1963
(upraveno)
15. 3. 2010, 18:52
lenta
(upraveno)
15. 3. 2010, 20:28
@liba1963