Zobrazit přihlášovací formulář

srdíčko

0.0
srdíčko

Potřebné ingredience

světlý korpus,karamelový krém-používám přímo karamel,ten si dělám doma,marcipán se suš.mléka

Postup přípravy

Karamel-100g cukr krupice,roztavíme-pozor musíme hooodně hlídat aby se nespálil-karamel by pak byl hořký,přilijeme 100g smetanu 33%-ohřátou může být i horkou a provaříme.Na karamel je třeba použít vyšší nádobu,cukr po vlití smetany nejednou vzkypí a spáleniny z cukru jsou hodně škaredé a bolestivé.Hotový karamel přelijeme do misky-plechové nebo skleněné a necháme vychladnout.Když se uhlídá tak je fakt skvělý.

+++

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

akin77 17. 3. 2010, 21:57
(Y) (Y) |:o) |:o) (L)
lenta 18. 3. 2010, 14:31
@akin77 (L) (L) (L)
darinka30 16. 3. 2010, 21:16
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
lenta 16. 3. 2010, 21:41
@darinka30 (F) (F) (F)
cherba 16. 3. 2010, 12:36
(Y) (^) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
lenta 16. 3. 2010, 21:41
@cherba (F) (F) (F)
Ilonáček 15. 3. 2010, 21:36
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
lenta 15. 3. 2010, 22:20
@Ilonáček taky díky (L)
jeremy 15. 3. 2010, 21:22
(clamp) (clamp) (clamp)
lenta 15. 3. 2010, 22:20
@jeremy díky (L)
fikuska 15. 3. 2010, 21:03
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
lenta 15. 3. 2010, 22:19
@fikuska Jani děkuji (L)
HHaannuullee 15. 3. 2010, 19:03
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
lenta 15. 3. 2010, 20:28
@HHaannuullee (F)
liba1963 15. 3. 2010, 18:52
(Y) (^) (Y) (^) (Y) (^) (Y)
lenta 15. 3. 2010, 20:28
@liba1963 (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie