Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 30 návštěvníků)

Druhy vepřového masa + tipy na zpracování, jaké maso je vhodné na dušení, vaření, pečení...

0.0
Druhy vepřového masa + tipy na zpracování, jaké maso je vhodné na dušení, vaření, pečení...

Potřebné ingredience

http://www.zabijacky.cz/druhy-veproveho-masa/

Postup přípravy

Třeba já pořád zápasím s tím, které maso je vhodné na co, a tyhle stránky mi pomůžou a Vám snad taky :-))) Aktivní odkaz v komentářích.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

klarina 10. 4. 2010, 8:46
Tak to je paráda (Y) (Y) (Y) (Y) (Y), můj manžel je sice kuchař ale nikdy pořádně nevím které maso na co koupit. Opravdu moc díky za radu |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) Klára
kapaja 10. 4. 2010, 9:48
@klarina Klárko, jsem ráda, že jsem Vám pomohla :-) Pro mě je to taky velký pomocník (Y)
Kačák 25. 3. 2010, 10:19
(Y) super, Díky (Y)
kapaja 25. 3. 2010, 14:10
@Kačák Rádo se stalo (L) (L) (L)
kapaja 24. 3. 2010, 21:35

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie