(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Čokoládovo-arašídová omáčka na zmrzlinu
Potřebné ingredience
175 ml smetany ke šlehání, 100 g kvalitní mléčné čokolády /ne Milku, ta je příšerně sladká/ - já používám Lindt, 100 g jemného arašídového másla, 3-4 polévkové lžíce javorového sirupu (podle chuti) a nakonec pár kopečků dobré zmrzliny
Postup přípravy
Smetanu, čokoládu nalámanou na kousky, arašídové máslo a javorový sirup dáme do hrnce a za občasného míchání necháme při nížší teplotě rozpustit. Za 2 minuty máte hotovo!
Do poháru dejte zmrzlinu a políjte ještě teplou omáčkou. Zaručuju Vám, že se budete olizovat až za ušima :-)))
Do poháru dejte zmrzlinu a políjte ještě teplou omáčkou. Zaručuju Vám, že se budete olizovat až za ušima :-)))
Omáčka v hrnci, tady už je vystydlá...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
28. 3. 2010, 14:51
Hanka.B.
(upraveno)
28. 3. 2010, 18:59
@Ilonáček
Děkuji