bílá prdelačka .-)

Potřebné ingredience
kosti na vývar- kupuji v globusu, 1 mrkev, ale nemusí být, sůl , divoké koření, pepř, kroupy, 2 vajíčka
Postup přípravy
dyž už nevíte jakou .-)
v papiňáku uvařím kosti s divkým ořenáím a lžičkou soli-cca 15 min, oberu maso a vrátím zpět do vývaru, jak se začne vařit přidám propláchnuté kroupy a pokrájenou mrkev, necháme uvařit, nakonec polévku můžeme dohustit vajíčkem.Moc jsme si pochutnaly.
v papiňáku uvařím kosti s divkým ořenáím a lžičkou soli-cca 15 min, oberu maso a vrátím zpět do vývaru, jak se začne vařit přidám propláchnuté kroupy a pokrájenou mrkev, necháme uvařit, nakonec polévku můžeme dohustit vajíčkem.Moc jsme si pochutnaly.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Bylinka1
(upraveno)
31. 3. 2010, 19:07
Spíš než prdelačka bych řekla uzená polívka
....jinak dobrý.

nahlásit

Pipotka
(upraveno)
1. 4. 2010, 8:34
@Bylinka1
Spíš mi tam chybí česnek a majoránka.
nahlásit
Luciášš
(upraveno)
1. 4. 2010, 11:11
@Pipotka
je to bez česneku-malá to nejí každý si může přidat to co jí

nahlásit

Pipotka
(upraveno)
1. 4. 2010, 20:03
@Luciášš
To je pravda, jen do prdelačky patří

nahlásit
Luciášš
(upraveno)
1. 4. 2010, 8:33
@Bylinka1
uzená by byla z uzených kostí-tahle je klasika

nahlásit

Bylinka1
(upraveno)
2. 4. 2010, 13:29
@Luciášš
..jo aha.Já to nějak přehlídla,že ty kosti nejsou uzené
a ony mi hned uzené ,,naskočily,, v té kombinaci s kroupama
.



nahlásit
Luciášš
(upraveno)
3. 4. 2010, 13:06
@Bylinka1
z uzených kostí dělám v ombinaci s rýží a vajíčkem


nahlásit