Zobrazit přihlášovací formulář

bílá prdelačka .-)

0.0
bílá prdelačka .-)

Potřebné ingredience

kosti na vývar- kupuji v globusu, 1 mrkev, ale nemusí být, sůl , divoké koření, pepř, kroupy, 2 vajíčka

Postup přípravy

dyž už nevíte jakou .-)
v papiňáku uvařím kosti s divkým ořenáím a lžičkou soli-cca 15 min, oberu maso a vrátím zpět do vývaru, jak se začne vařit přidám propláchnuté kroupy a pokrájenou mrkev, necháme uvařit, nakonec polévku můžeme dohustit vajíčkem.Moc jsme si pochutnaly.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Bylinka1 31. 3. 2010, 19:07
Spíš než prdelačka bych řekla uzená polívka :-)....jinak dobrý.
Pipotka 1. 4. 2010, 8:34
@Bylinka1 Spíš mi tam chybí česnek a majoránka.
Luciášš 1. 4. 2010, 11:11
@Pipotka je to bez česneku-malá to nejí každý si může přidat to co jí :-$
Pipotka 1. 4. 2010, 20:03
@Luciášš To je pravda, jen do prdelačky patří (jidlo)
Luciášš 1. 4. 2010, 8:33
@Bylinka1 uzená by byla z uzených kostí-tahle je klasika (L)
Bylinka1 2. 4. 2010, 13:29
@Luciášš ..jo aha.Já to nějak přehlídla,že ty kosti nejsou uzené :-p a ony mi hned uzené ,,naskočily,, v té kombinaci s kroupama :^). (hello)
Luciášš 3. 4. 2010, 13:06
@Bylinka1 z uzených kostí dělám v ombinaci s rýží a vajíčkem :-$ (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie