Tvaroho-jablečná buchta s kokosovou drobenkou

Potřebné ingredience
Těsto: 600g hladké mouky, 300g hery, 300g krupic.cukru, 1 a půl prášku do pečiva, 1 vejce, 1 vanilinový cukr Tvarohová nádivka: 500g vaničkového tvarohu,250g zakysané smetany, 1 sáček práškového vanilkového pudinku,5-6lžic krupic.cukru a podle potřeby kapka mléka-vše řádně promíchat dohromady. Džem či marmeláda dle chuti,6-7 jablek,skořice na posypání jablíček a drobenka: 50-70g másla,100g krupic.cukru,50g polohr.mouky,100g strouhaného kokosu
Postup přípravy

Těsto nastrouhané na plech (trochu jsem ho uplácla dlaněmi,aby se mi džem lépe natíral)

natřený třešňový džem

tvarohová náplň

s jablky a skořicí

již upečená
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

























