Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

ovocná Želvička

0.0
ovocná Želvička

Potřebné ingredience

5ks kiwi,3banány,1 citron (pokud nemáme můžem použít i banán viz foto),2vanilkové pudinky,4lžíce cukru krupice,1 tvaroh, 2 sáčky piškotů,750mlmléka.

Postup přípravy

Kiwi omyjeme a oloupeme ,a nákrájíme ho na kolečka. Z mléka ,cukru a pudinkových prášku uvaříme pudink do kterého si vmícháme tvaroh . Menší pulkulatou misku vypláchneme vodou a vyložíme mikrotenovým sáčkem Misku a dno si vyložíme kolečky kiwi .dál střídavě vrstvíme pudinkem piškoty. končíme vrstvou z piškotu. Plnou misku zakryjeme alobalem a dáme do druhého dne do lednice vychladit . Druhý den překlopíme na talíř Z banánů vytvoříme želvě nohy a ocas z citronu hlavu, když nemáme citron můžeme použít i špičku banánu, oči uděláme z hřebíčku. Doufám že Vám bude želvička chutnat a přejeme Dobrou chut!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ASTAL 6. 4. 2010, 23:47
(Y) vypadá stejně krásně jako ta naše ale určitě taky vyzkouším změnu a místo pudinku obměním tím tvarohem a bude to určitě veliká mnamka ^o) (Y) máte krásnou fotečku já fotila pod zářivkou tak se mi to povedlo méne ale ve skutečnosti byli obě uplně stejné až na ten citron já ho už neměla tak jsem použila banán. :-) (zajic)
zuzanabb 6. 4. 2010, 21:22
jeeeej :-) :-) :-) tuto zelvicku som robila aj ja, ale zvolila som inu plnku |:o) na slovenskom mmb som pridala recept pred par dnami ,-) http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24648 (hello)
Ilonáček 6. 4. 2010, 20:29
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ASTAL 6. 4. 2010, 20:15
Díky moc je to moc dobrý a není to tak pracný a hlavně chutná Všem malým ráráškům. (X) (Z)
babbina 6. 4. 2010, 20:10
mňam,super nápad , pěkné (Y) a určitě dobré (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie