Piškotový dort s pařížskou šlehačkou a belgickými pralinkami

Potřebné ingredience
Za vizuelní inspiraci vděčím Kačce ID 194322 a za tip na pařížskou šlehačku zase Verunce ID 552 :o))) Na jeden korpus o průměru 28cm: já dělala ze tří korpusů, které jsem promazala a dala na sebe) 3 vejce, 1 vanil.cukr, 1/4 prášku do pečiva, na každé vejce 2dg polohrubé mouky a 3dg cukru(cukru jsem určitě dala méně a mouku jsem nevážila, na každé vejce jsem dala podle oka cca 2 plné polévkové lžíce...(aby to bylo nadýchané) Pařížská šlehačka: 2 smetany na šlehání(alespoň 30%), 2 ledové kaštany -malinová marmeláda -čokoláda na vaření -krabice belgických pralinek(ale i Tatiana od Figara je super) - plněné trubičky(množství dle průměru korpusu...)
Postup přípravy
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu










































































































