Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 22 návštěvníků)

Velikonoční nádivka se žampionama

0.0
Velikonoční nádivka se žampionama

Potřebné ingredience

1 krabička čerstvých žampionů (asi250g), 6 rohlíků, 5 vajec+ malinko vody, hrst zelené petrželky (kudrnky) , hrst kopřiv, jarní cibulka s natí, 3 cibule, máslo, 1 lžíce vegety, pepř, kmín, 1/2 kg uzeného masa, opravdu malinko soli protože vegeta obsahuje sůl

Postup přípravy

Nakrájet cibuli nahrubo - nechat zesklovatět, přidat nahrubo pokrájené žampiony, drcený kmín, pepř, sůl a pak uzené maso, chvilinku podusit. Nasekáme bylinky, jarní cibulku, přidáme housky, které zalijeme rozšlehaným vajíčkem s trochou vody, přidat vegetu. Všechno smícháme dohromady a pečeme ve vyhřáte troubě dozlatova.\
\
Opravdu je výborná, aspoň nám strašně moc chutná. Dobrou chuť!!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie