(recept
si oblíbilo 47 návštěvníků)
Domácí kokosky
Potřebné ingredience
na 1 bílek 50g moučkového cukru a 50g strouhaného kokosu -recept mám ze staré kuchařky
Postup přípravy
Do tuhého sněhu zašleháme pomalu moučkový cukr a potom kokos. Lžičkou vykrajujeme na pečící papír hromádky a sušíme v troubě na 100-150st. dorůžova.Jsou vynikající.
Kokosky je nejlépe dát vychladlé do mikrotenového sáčku,budou krásně měkké.Ale někdy u nás tak rychle zmizí,že je ani nestačím dát do špajzu k úschově.
Kokosky je nejlépe dát vychladlé do mikrotenového sáčku,budou krásně měkké.Ale někdy u nás tak rychle zmizí,že je ani nestačím dát do špajzu k úschově.
ještě z blízka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ane
(upraveno)
16. 12. 2011, 13:52
Zkouším kokosky, zatím jsou v troubě, ale jsou to spíš placky tak nevím kde se stala chyba, ale na chuti budou určitě vynikající. Díky irena
hanina
(upraveno)
15. 12. 2011, 23:23
Dobrý večer Martinko, ráda bych se zeptala kolik je přibližně kokosek z jené dávky. Nemám vůbec představu z kolika bílků mám kokosky udělat aby zbyla nějaká na vánoce. děkuji Hanka
trala
(upraveno)
15. 4. 2010, 14:34
Ilonáček
(upraveno)
15. 4. 2010, 9:40
Handulka0
(upraveno)
10. 4. 2010, 16:33
Tenhle recept se u nás v rodině dělá co pamatuju a je bez konkurence akorát je stříkáme špičkou
sislová
(upraveno)
10. 4. 2010, 15:51
Hnědovláska
(upraveno)
10. 4. 2010, 14:08