Prsa plněná alkoholem s postupem!!!!

Potřebné ingredience
Korpus-9vajec,560g hladké mouky,1prášek do pečiva,500ml oleje,250ml vroucí vody,540g cukr moučka....Krém-pařížský-0,5l mléka,60dkg cukru krupice,2vanilk.cukry,4žloutky,160g hladké mouky,100g kakaa,4kostky másla-vše uvařit jako puding,do horkého vmíchat kakao a po vychladnutí vešlehat máslo.......punčovina-zbytky korpusu,marmeláda,krém,rum...marcipán ze salka-krabice sušeného polotučného mléka,1salko,mandlové aroma,voda,potravinářské barvičky-sušené mléko prosejeme,přidáme salko a trošičku vody a mandl.roma,vypracujeme opravdu důkladně,můžeme podsypávat moučk.cukrem a rovnou i barvit...uchováváme v lednici v mikrotenovém sáčku,hmotu před použitím můžeme nahřát v mikrovlnce aby byla opět vláčná
Postup přípravy

sestavený a promazaný korpus,tady už s vybraným alkoholem:-))...kolem začneme upevnovat punčovinou a dotvarujeme do požadovaného tvaru:-) do pěkných kopečků....

Dotvarováno punčovinou a pomazáno krémem-důkladně vyhladíme,aby prsa nebyla hrbolatá a šup do lednice...v místě kde budou bradavky nechané maličké dolíčky na brčka

potaženo...

v místě kde bude brčko nechané dolíčky opatrně špejlí propíchneme tak aby se propíchlo i víčko panáků a vložíme brčka...

bradavky jsme dělala otisknutím panákových skleniček,opatrně naneseme a nabarvíme a začneme oblékat....

zdobení....

už hotovo:-)

detail tetování....

z boku.....

z druhé strany...

ze předu....

z vrchu...

detail 40,

táák myslím že jsou povedená:-)snad to bráška ustojí:-D

Tak musím říct,že prsa měla MEGA,MEGA úspěch,zasosat si musel každej chlap co byl na oslavě:-)),každej se s nima fotil a oslavenec nadšený:-) a všem i moooc chutnalo:-)

na řezu....

a ještě slané dortíky na oslavu:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
















































































































































































































































































































