(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Čertovy jazýčky

Potřebné ingredience
1kg buřtů nebo párků, libereckých... , 1kg cibule, 5 stroužků česneku, černé pivo, 500ml ostrého kečupu, lžíce gril. koření, worčestru, sojové omáčky.
Postup přípravy
VYNIKAJÍCÍ, ALE PÁLÍ JAKO ČERT...
uzeninu nakrájím dle chuti, já krájím buřty na půlku a pak ještě rozpůlím. Dáme do pekáče. Přidáme koření, pivo a kečup a pak nakrájený česnek na plátky a cibuli na pěsíčky, né moc slabé, cca 5mm. Vše promíchám a dám péct do trouby, Vše se speče a udělá hustou omáčku, na vrchu budou jazýčky opečené.Pečeme na 180st., cca 30min. Jídlo vydrží v lednici i 14 dní, my to ale spapáme dřív... Uložit do sklenice do lednice..
DOBROU CHUŤ
uzeninu nakrájím dle chuti, já krájím buřty na půlku a pak ještě rozpůlím. Dáme do pekáče. Přidáme koření, pivo a kečup a pak nakrájený česnek na plátky a cibuli na pěsíčky, né moc slabé, cca 5mm. Vše promíchám a dám péct do trouby, Vše se speče a udělá hustou omáčku, na vrchu budou jazýčky opečené.Pečeme na 180st., cca 30min. Jídlo vydrží v lednici i 14 dní, my to ale spapáme dřív... Uložit do sklenice do lednice..
DOBROU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

zdenka54
(upraveno)
20. 5. 2010, 13:59
Zkusím dát sladký kečup,hooodně mě to láká,ale pálivý nepapáme
aspoň se zbavím černýho piva od vánoc


nahlásit
lenka.dv
(upraveno)
16. 5. 2010, 20:29
vyjmenovaná slova po Z jsou:brzy,JAZYK,nazývat se,Ruzyně :-
nahlásit

veronica
(upraveno)
20. 5. 2010, 12:56
@lenka.dv



nahlásit

Ilonáček
(upraveno)
17. 4. 2010, 20:17








nahlásit

Ilonáček
(upraveno)
17. 4. 2010, 20:16








nahlásit

Boňule
(upraveno)
17. 4. 2010, 13:17
mňam !!!

nahlásit