Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 16 návštěvníků)

Dušené hovězí s mrkví

0.0
Dušené hovězí s mrkví

Potřebné ingredience

700g hovězího maso (zadní - kýta), 1 cibule, sádlo (olej), 4 větší mrkve, sůl, pepř

Postup přípravy

Na sádle orestujeme cibuli, přidáme hovězí na kostky, osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou cca 15 minut bez podlití, maso pustí šťávu. Pak přidáme trochu vody a dusíme 40 minut. Pak přidáme nastrouhanou mrkev a dusíme dalších 30 minut nebo do té doby, dokud není maso měkké.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie