Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 37 návštěvníků)

OBRÁCENÝ HOVĚZÍ ROŠŤÁK

0.0
OBRÁCENÝ HOVĚZÍ  ROŠŤÁK

Potřebné ingredience

roštěnky,nebo i jiné hovězí,strouhanka,vajíčka,česnek,cibule,bujon,hořčice.

Postup přípravy

maso nasolíme,naklepeme a obalíme obráceně-nejdříve ve strouhance a teprve potom ve vajíčku.smažíme z každé strany 2 minutky a vložíme do pekáčku.potřeme hořčicí,hodně posypeme cibulkou a lisovaným česnekem,zalijeme rozpuštěným bujonem v horké vodě a pečeme přikryté asi hoďku v troubě.
podáváme s bramborovou kaší nebo hranolkama.
dobrou chuť :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

SONULKA 27. 3. 2011, 10:12
(clamp) (clamp) (clamp)
bimonka 19. 11. 2009, 16:53
Teda dnes jsem na toto narazila a 100% to zkusím,vypadá to dobře (clamp) (flower)
abandoned 28. 10. 2009, 20:46
Dneska jsme si dali tuhle dobrůtku k obědu (jidlo) (jidlo) (jidlo), je to fak ňamka!!! Díky moc za bezva receptík (Y) (Y) (Y)
nula 10. 9. 2009, 17:00
(Y) vypadá zajímavě. Jen mám dotaz kolik má být toho bujonu *-) abych to třeba neutopila ;-)
ADADANDA 10. 9. 2009, 19:03
@nula jindři,stačí na půlku bujonu 2dcl vody. (pl) (Y)
nula 4. 10. 2009, 17:13
@ADADANDA Děkuji

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie