(recept
si oblíbilo 20 návštěvníků)
Dušené hovězí s bramboráčkama

Potřebné ingredience
1 kg hovězího masa, 2 větší cibule, sůl, 2 KL koření od Antonína, 1 KL divoké koření, 2 PL kečupu, 1 PL sojové omáčky, 4 rajčata, 4 tenké papriky
Postup přípravy
Na sádle si opečeme cibuli nakrájenou na půl kolečka, přidáme nakrájené maso na proužky, osolíme, přidáme koření a dusíme maso ve vlastní šťávě. Asi v polovině měkkosti masa přidáme kečup, sojovou omáčku, papriky a rajčata a můžeme trošku podlít horkou vodou. Vznikne nám dobrý sos. Měkké maso podáváme s bramboráčka, které si uděláme podle své chuti.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ivušenka
(upraveno)
15. 8. 2008, 8:06
Prosím co je to za koření od Antonina?Děkuji
nahlásit

Boban1
(upraveno)
16. 8. 2008, 17:02
@ivušenka
Já si koření objednávám tady http://www.koreni.cz/ a tam najdete i tu směs, kterou jsem použila tady v tom receptu

nahlásit
teoder36
(upraveno)
21. 7. 2008, 19:20








nahlásit

shuli
(upraveno)
10. 7. 2008, 20:45



nahlásit

petunie7
(upraveno)
19. 6. 2008, 13:52







nahlásit

Boban1
(upraveno)
19. 6. 2008, 21:08
@petunie7
jééééééééé Petro, jsem ráda, že jste si pochutnali








nahlásit

Kamek
(upraveno)
17. 6. 2008, 13:29





nahlásit
teoder36
(upraveno)
17. 6. 2008, 13:18



nahlásit

Boban1
(upraveno)
18. 6. 2008, 16:16
@teoder36
tak jak to dopadlo



nahlásit
teoder36
(upraveno)
7. 7. 2008, 13:05
@Boban1
Supéééér,povedlo se a je to vynikajícíííí jídlo








nahlásit

Boban1
(upraveno)
7. 7. 2008, 14:02
@teoder36
tak to mám velkou
radost, díky za vyzkoušení








nahlásit
silvic
(upraveno)
14. 6. 2008, 23:58
tak tomuhle bych neodolala v žádné fázi diety ( jsem tři roky stále v té počáteční)


nahlásit

Venunka
(upraveno)
14. 6. 2008, 19:07







nahlásit

zlmy
(upraveno)
14. 6. 2008, 19:06


nahlásit