Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Dušená mrkev s hovězím masem a bramborami

0.0
Dušená mrkev s hovězím masem a bramborami

Potřebné ingredience

brambory,mrkev,máslo,sůl,kmín,hov.maso,cukr,citron.šťáva,hl.mouka

Postup přípravy

Uvaříme brambory v osolené vodě.Uvaříme mrkev doměkka v menším množství vody,osolíme,osladíme,přidáme šťávu z citronu dle chuti a zahustíme světlou jížkou z másla a hl.mouky.Maso hovězí máme uvařené také zvlášť jako přílohu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

simkovakaterina 10. 3. 2013, 12:31
Tak jsem ji dnes vařila a je výborná, díky za receptík (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) (clamp)
žingi 29. 10. 2008, 20:48
hned bych si dala.Jen chci dodat,že mrkev strouhám na struhadle jak okurky na salát (zajic) (zajic) (zajic)
Zdenina 29. 10. 2008, 16:35
Jak děláte prosím mrkev? Vypadá moc dobře. zdenda.
Lenicka6 29. 10. 2008, 20:45
@Zdenina Zdeni,ve vodě uvařím mrkev do měkka,na začátku přidám trošku soli,půlku masoxu,cukr a citron.šťávu.V jiném kastrůlku si z másla a hl.mouky udělám jíšku,kterou nakonec vmíchám do mrkve.Hotovo! :)papa
Zdenina 6. 1. 2009, 11:14
@Lenicka6 Je výborná. Mňam :-)
Lenicka6 8. 1. 2009, 19:52
@Zdenina Zdeni děkujuuuu (L) (F),zrovna dnes jsem ji zase dělala (jidlo) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie