Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Koprová omáčka s hovězím masíčkem

0.0
Koprová omáčka s hovězím masíčkem

Potřebné ingredience

asi 3/4 kg hoězího předního bez kosti,asi1,5 l vody,100g másla,2 lžíce hl.mouky,sůl,šlehačka nebo smetana na vaření,1 hov.masox,kopr,ocet.

Postup přípravy

V osolené vodě uvaříme hovězí maso do měkka nakrájíme si ho na plátky.Z másla a mouky uděláme světlou jíšku-rozředíme vývarem z masa ,přidáme masox a povaříme.Pak přidáme smetanu,posekaný kopr,dochutíme solí a octem abychom měli sladkokyselou chuť-můžeme přidat i trochu cukru,Povaříme,přidáme nakrájené maso a podáváme nejlépe z houskovým knedlíkem ale jde i z bramborem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie