(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Koprová omáčka s hovězím masíčkem
Potřebné ingredience
800g hovězí zadní, 1/2l mléka, 3 lžíce polohr. mouky, 1 lžíce octa, čerstvý nebo mražený kopr
Postup přípravy
Uvaříme do měkka hovězí maso. Mezitím si připravíme omáčku: Z mléka oddělíme asi půl hrnečku a rozmícháme v něm mouku.Zbytek mléka dáme vařit na mírnější plamen, přilijeme mléko s mloukou, osolíme, povaříme. Odstavíme ze sproáku a vmícháme kopr. Dochutíme octem, popř. zjemníme šlehačkou.
Přidáme masíčko a knedlík
Přidáme masíčko a knedlík
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zrušený účet
(upraveno)
5. 6. 2008, 9:59
Můžu se zeptat, není tam ta polohr. mouka cítit? Já vždy omáčku dělám z hladké
Jinak koprovku s hovězím miluju - bohužel jsem doma jediná kdo ji může ve velkém


nahlásit
1myska
(upraveno)
5. 6. 2008, 9:48
dnes jsem dělalal vaší koprovku a musím říct jedním slovem super
je rychlá a hlavě moc dobrá






nahlásit

smudlíí
(upraveno)
19. 12. 2007, 19:39
chtěla sem se zeptat-může k tomu být i brambůrky?
Chystám se omajdu dělat,ale mrňouskům moc knedlíky nechci dávat(sice by už mohli,ale..)
Děkuji za odpověď-Martina


nahlásit