Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

ČÍNA Z HUB

0.0
ČÍNA   Z   HUB

Potřebné ingredience

Cibule,olej,houby,rajčata,paprika,salám(nebo zbytky masa),sůl,pepř,hořčice,sladká paprika,kari koření,sojová omáčka, solamyl,pórek.Eventuelně zelí syrové

Postup přípravy

Tři větší cibule podusit na tuku.Přidat asi 40 dkg povařených hub, čtyři oloupaná rajčata., tři papriky nakrájet na kostičky, 20 dkg měkkého salámu(nebo zbytky masa pečeného)sůl,pepř,1/2 lžičky hořčice,1/2 lžičky sladké papriky,1/2 lžičky karí koření.
Vše asi 20 minut dusit, pak přidat trochu nakrájeného pórku a pokud je ,tak trochu pokrájeného syrového zelí.Na závěr dát sojovou omáčku a v ní rozdělat trochu solamylu na zahuštění.
Jako příloha:nečesnekované topinky, toasty a nebo rýže.
Je to fakt moc dobré a navíc,když je teď tolik hub, tak zas nějaká změna.Ne??Dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

desty 19. 9. 2007, 12:50
Miluško,tak tohle je fakt dobrota - právě jsem teď zpracovala houby z ledničky, nad kterými jsme přemýšlela ---co s nima :-))) (Y) (Y) (Y) Fakt dobrota. Jen jsem si teda topinky ještě očesnekovala :-)) (Y)
mijabylinka 19. 9. 2007, 13:32
@desty DEsty - Jituško.Děkuji za pochvalu.Jsem ráda, že vás recept nezklamal.Mám ho od milované tetičky- vyhlášené kuchařky- a tak je to fajn, že lze touto formou se podělit i s ostatními a dopřát jim uvaření takovéhle laskominy.Mějte se hezky.M :-) :-) :-)
evikblazkova 28. 9. 2007, 21:07
@mijabylinka Mockrát děkujem, za tenhle recept. Dnes jsme ho s mamčou vyzkoušely a ještě teď se oblizujeme. Takových to receptů více. mějte se krásně. S pozdravem Eva a Eva (jidlo) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie