(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Opět pařez s opilými myškami

Potřebné ingredience
Korpus 32 cm, 2 krémy- nastavovaný s kaštany a krém z pomazánkových másel, šlehačky a želatinového ztužovače, mandarinky.
Postup přípravy
Jako u předešlých pařezů..........

Toto je lepší foto, ale bohužel se zásuvkou......

bližší pohled....

detail muchomůrek...

z druhé strany "rostly praváčky"( doufám, že je to poznat)

a ještě pohled na totálně zničeného myšáka......

nějak se mi ten myšák,asi tíhou toho batohu, "protáhl" do délky......
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Gabžule
(upraveno)
1. 6. 2010, 17:44





nahlásit

habuša
(upraveno)
29. 5. 2010, 23:44
Děvčata, moc děkuji
Práce je sice moje, ale inspirace pochází odsud
Díky za ni










nahlásit

HHaannuullee
(upraveno)
29. 5. 2010, 13:35





nahlásit

backa
(upraveno)
29. 5. 2010, 11:12







nahlásit

Exovka
(upraveno)
29. 5. 2010, 7:01











nahlásit