Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Panenka

0.0
Panenka

Potřebné ingredience

Piškotový korpus, vanilkový krém

Postup přípravy

Na tento dortík jsem si půjčila takovou tu vyšší bábovkovou formu, kterou používaly naše babičky, protože já mám jen takovou tu nižší tzv. věnec. Krém se mi absolutně nepovedl. A jelikož jsem už neměla ani čas, ani chuť dělat nový, tak jsem na dortík použila kupný krém. Akorát, že jsem našlehala nejdřív jednu krabičku a pak jsem zjistila, že mi to na celou panenku nestačí. Tak jsem vyšlehala úplně stejný krém do kterého jsem dala stejné množství másla a přesto má trošku jinou barvu. Ale nikdo si toho nevšiml, teda doufám, protože ve skutečnosti ten rozdíl nebyl tak moc viditelný jako na fotce. Jó chybami se člověk učí. Oslavenkyni se moc líbil a to je nejdůležitější.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Gabžule 8. 6. 2010, 11:48
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Taky jsem bojovala s dlouhýma nohama u bárbíny ,-)Napekla jsem si raději ještě jeden kul.korpus (smich) (flower) (hello)
Domcaaa 8. 6. 2010, 16:16
@Gabžule To já když jsem korpus upekla a naplnila tak jsem do otvoru nanečisto postavila a ono to bylo takové nepřirozené, protože ty nohy byly moc dlouhé. Nechtělo se mi už péct, tak jsem ty nohy prostě odstranila. (pst) (pst) (smich). A neteři jsem dala kromě jiných dárečků speciální dárek( zabalené nohy od bárbíny). Ten její pohled když to rozbalila byl k nezaplacení. Ale sranda musí být no né? :-D :-D :-D
Gabžule 10. 6. 2010, 13:46
@Domcaaa :-D :-D :-D ,-)Jojo, taky se to dá tak řešit ,-), ale některým panenkám je vykloubit nejde ,-)
Domcaaa 10. 6. 2010, 15:23
@Gabžule Jedinná možnost použít motorovou pilu :-D :-D :-D a nebo dinamit. :-D :-D
Gabžule 10. 6. 2010, 18:53
@Domcaaa :-D :-D :-Dnóóó, dobrý tip na helowen (candle) ^o) :-D

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie