☺☺☺ DOMÁCÍ KEBAB I S POSTUPEM ☺☺☺ VELIKÁ POCHOUTKA A HLAVNĚ RYCHLÁ ☺☺☺

Potřebné ingredience
1/2 kostky droždí(21g),1/4l vlažné vody,1lžička soly,špetka cukru,8lžic olivového oleje,500g hladké mouky + mouka na vyválení.////vepřová kýta(kuřecí prsa),kořejí Gyros,sůl,olej,///ledový salát ( může být i čínské zelí), rajčata,cibule,jogurtový dresink,Chilli (nemusí být)
Postup přípravy
********************************************************************************************************************
2* Droždí rozdrolím do vody a utřu do hladka.
3* Ostatní suroviny si připravím do mísy a přidám droždí s vodou a pečlivě uhnětu do hladka.Těsto musí být pružné aby se sním dobře pracovalo.
4* Těsto rozdělím na 6 stejných dílů a vyválím je na placku asi 0,5cm silnou. Přikryju a nechám 15min kynout
5* Rozehřeju si troubu na 225°C a peču asi 12-13 munut dýl asi ne aby se pak chleba nelámal a peču na pečícím papíru
6* Chleby by se vám měly pěkně vyboulit ,ale když se tak nestane nic se neděje jde to i tak
***********************************************************************************************************************
7* Maso si osmahnu na pánvičce
8* Salát si nakrájím na širší kousky a jemně zaleju jogurtovým dresinkem
9* Cibuli a rajčata si nakrájím na půlkolečka
***********************************************************************************************************************
10* Pak jen chleba rozříznu ,ale nedoříznu až do konce a naplním salátem,masem,rajčaty,cibulí a opět zaleju drasinkem
11* Je to rychlé a jednoduché
***********************************************************************************************************************
12*!!!!!!!!!!!!!!! PŘEJI DOBROU CHUŤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MASO NEŽ HO NAKRÁJÍM NA PROUŽKY

NAKRÁJENÉ

KOŘENÍ + SUROVINY NA NALOŽENÍ

NALOŽENÉ MASO

TĚSTO NA CHLEBA PITA (KEBAB)

ROZDĚLENÍ

VAVÁLENÉ TĚSTO

OPEČENÉ MASO

NAKRÁJENÉ RAJČATA S CIBULÍ

NAKRÁJENÝ SALÁT

DRESINK

UPEČENÉ

ROZŘÍZNUTÉ

NAPLNĚNÉ

SKORO SNĚZENÉ ☺☺☺
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu


























































































































