Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Trubičky či kremrole z listového těsta

0.0
Trubičky či kremrole z listového těsta

Potřebné ingredience

Listové těsto,mouka na podsypání,vajíčko na potření kremrolí,tuk na vymaštění plechu a formiček na trubičky..

Postup přípravy

Napřed sem si dala předehřát troubu na 220 stupňů,vymazala jsem si herou plech a také formičky trubiček..Pak jsem si trošku pomoučila vál a vyválela těsto na placku tenkou 3mm..Těsto jsem si rádýlkem nakrájela na 2cm široké proužky a cca 12cm dlouhé,jelikož mám ty malé formičky..Vždy jsem každý proužek namotala na trubičku tak aby se navzájem to těsto překrývalo..Trubičky klademe vždy spojem na plech dolů a přitlačíme aby se nám při pečení nerozjeli..Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme do zezlátnutí.Ještě horké sundáme z formiček dolů..Trubičky plníme sněhem..Na závěr pocukrujeme..Mě zbylo ještě spoustu sněhu tak jsem si udělala mini indiánky...Sníh jsem nastříkala na dětské piškoty a namáčela do čokoládové polevy..Ze dvou klasických mražených listových těst z kauflandu jsem měla cca 54 malých kremrolí..+ ještě cca 48 indiánků ze zbylého sněhu..

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jafoslav 30. 7. 2014, 11:34
Prosím Vás, píšete, že trubičky ste vymazali herou a v iných receptoch sa píše, že ich nie je treba vymazať a majú sa dávať dolu, až keď sú vychladnuté. Fakt neviem,ktorý postup je správny. Poradíte mi prosím. ,-) ,-)
kaskulka 30. 7. 2014, 11:07
Dobrý den jak dlouho asi udělané trubičky vydrží?
timouš 24. 11. 2013, 15:03
Dobrý den prosím vás chtěla bych to vyzkoušet.Ale jak se to dělá s tím krémem,má se nejdřív vychladit a nebo ještě ještě teplé stříkat?Díky moc a pěkný den.Zuzana
darinka30 4. 7. 2010, 13:18
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie