Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Pařížský řez

0.0
Pařížský řez

Potřebné ingredience

6 vajíček,21 dkg ml.cukru,14 dkg polohr.mouky,4 dkg kakaa,3 pol.lž.oleje,půl prášku do pečiva. Krém - 3 vejce,15 dkg cukru krupice,4 dkg kakaa - ušlehat v páře ,vychladit + 1 máslo. Poleva -15 dkg čokolády na vaření,5 dkg ztuženého tuku.

Postup přípravy

Bílky ušlehat,přidat žloutky a ostatní suroviny promíchat,vymaštěný a vysypaný plech,upéct piškot vychladit,natřít krémem a polét čokoládou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Hnědovláska 19. 9. 2010, 17:44
Zdravím Vás Jindřiško (hello) Dneska jsem pekla tento řez a je mooc výborný (Y) (Y) (Y) Krém se mi povedl a přidala jsem si do něho pár kapek rumu na dochucení a je úžasný ,-) |:o) |:o) |:o) Už se těším,až si dám další kousek ,-) Děkuji,mám další recept do sbírky (L) (F)
Hnědovláska 26. 8. 2010, 16:56
Takové řezy mám ráda s čokoládou,ale to bude drahý řez,když tam patří tolik vajíček ,-) Každopádně vyzkouším,jen jsem se chtěla zeptat,jestli bílky se šlehají zvlášt nebo s cukrem? :-$ *-) Děkuji (F) (K)
jindruš1 30. 8. 2010, 14:55
@Hnědovláska Jano,bílky se šlehají zvláštˇ,potom přidáme žloutka a zbytek surovin.Piškot je sice hutnější ale o to lepší.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie