(recept
si oblíbilo 108 návštěvníků)
BÍLÝ TOUSTOVÝ CHLEBA Z DOMÁCÍ PEKÁRNY

Potřebné ingredience
320 ml mléka, 40g rostlinného oleje, 500g polohrubé mouky, 30g solamylu, lžička soli, 1,5 lžičky sušeného droždí.
Postup přípravy
vše dáme postupně do pekárny a dáme péct na program BASIC WHITE velikost chleba 900g, kůrka light
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ariana16
(upraveno)
20. 12. 2015, 11:13
Hledala jsem receptík na obyč toustový chleba pro syna který,nemá rád celozrné pečivo a tak jsem vyzkoušela ten váš!A světe div se prošel!Jsem pekařská začatečnice,ale poznatky k pečení mám tyto:Namísto solamylu jsem dala kukuřičný škrob neb solamyl došel
A chlebík byl mnamozni krasne vzesel a je pěkně nadýchaný pekla jsem na program sendwichTímto vám za receptík na chleba srdečně děkuji



nahlásit

lussis
(upraveno)
21. 1. 2013, 14:37
Dají se z něj dělat i tousty? V sendvičovači? Nemáte někdo vyzkoušené? Děkuji. Lucka.

nahlásit

jajoulinka
(upraveno)
21. 1. 2013, 14:45
@lussis
Pekla jsem už několikrát a dokonce jsem tuhle nějak pomotala mouku a dala hladkou ale nic se nestalo byl opravdu výborný a na tousty super věc tak přeji aby se povedl










nahlásit

lussis
(upraveno)
21. 1. 2013, 16:54
@jajoulinka
Děkuji moc Ivanko



nahlásit
haniula
(upraveno)
11. 12. 2012, 20:23












nahlásit

jajoulinka
(upraveno)
23. 4. 2012, 13:15
Právě jsem dopekla vypadá báječně takže se těším až ochutnám





nahlásit
markid
(upraveno)
10. 10. 2011, 18:03
díky za recept
jednoduché a moc dobré


nahlásit

Bromovka
(upraveno)
7. 1. 2011, 13:12
Tak jsem včera také vyzkoušela, je dobrý, ale jak se píše dole - prostě bílý chleba, žádná zvláštnost. Nebyl sice tak nadýchaný jako kupovaný toustový, ale s máslíčkem, šunkou a okurkou jsme si mlaskli. Teď ale už budu zkoušet tmavé chleby, světlé nás neuchvátily tak, abychom recepty opakovali znovu. Ale nemohu říci nic špatného, kdo má rád rohlíky a bílé pečivo, pochutná si.

nahlásit

marthina
(upraveno)
28. 12. 2010, 17:33
Je výborný
Snědli jsme ho na posezení ještě teplý
Díky za super receptík
zdraví Romana.





nahlásit

Dada34
(upraveno)
27. 11. 2010, 18:11
Dnes jsem vyzkoušela a je opravdu výborný, už ho máme jen kousek. Díky za receptík




nahlásit