(recept
si oblíbilo 20 návštěvníků)
Hraběnčin řez

Potřebné ingredience
40dkg polohrubé mouky,15dkg mletého cukru,1/2prdopečiva,20dkg Hery(Stelly),4žloutky,4bílky a 20dkg ml.cukru,jablka,skořice,vanilkcukr,rozinky
Postup přípravy
Z mouky,ml.cukru,prdopečiva,Hery a žloutků uděláme těsto.Pak si ho rozdělíme: 2/3těsta rozválíme na plech a1/3dáme do mrazáku ztuhnout. Jablka oloupeme,nastrouháme dáme na plech na těsto,posypeme vanilk.cukrem,skořicí a rozinkama. Ze 4bílků a ml.cukru ušleháme hustý sníh,který natřeme na jablka a nakonec na struhadle nastrouháme nahoru tu 1/3zmrazeného těsta.
Dáme do vyhřáté trouby asi na 180st.na 25minut
Dáme do vyhřáté trouby asi na 180st.na 25minut

a už se do něj můžeme pustit
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Vojtula
(upraveno)
26. 11. 2010, 11:56



nahlásit

žingi
(upraveno)
26. 11. 2010, 21:03
@Vojtula
děkuji


nahlásit

veuda1
(upraveno)
25. 9. 2010, 15:29


nahlásit

žingi
(upraveno)
25. 9. 2010, 17:50
@veuda1
u nás taky,děkuji




nahlásit

JarkaBa
(upraveno)
24. 9. 2010, 22:04










nahlásit

žingi
(upraveno)
25. 9. 2010, 15:21
@JarkaBa
to jsou,ale dostat tu chuť se s tím dělat




nahlásit

Anturka
(upraveno)
24. 9. 2010, 21:00
Jani, vypadá nádherně ten musí bejt moc dobrej.










nahlásit

žingi
(upraveno)
25. 9. 2010, 9:42
@Anturka
to je,taky vyzkoušej,uvidíš,že bude mít úsoěch i u vás





nahlásit