(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Svatební slzy s gerberami na přání + vyztužování
Potřebné ingredience
..
Postup přípravy
.
do nejnižšího patra napíchám tak asi 5 tlustších brček
zkrátím je na výšku patra
a pak už skládám ostatní patra-takto vyztužený dort se fakt ani nehne-nepropadá se a sedí
.
.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
PavlinkaM
(upraveno)
25. 2. 2014, 12:04
Dobrý den chtěla bych se zeptat, jestli ty další patra jenom na to pokládáte nebo jestli ještě dáváte krém aby se to nějak nepohnulo, mám z toho strach, že jak budou na sobě tak že se to pohne :/ Děkuji za radu PS: Překrásný dort!!
darinka30
(upraveno)
28. 9. 2010, 20:05
super
liba1963
(upraveno)
27. 9. 2010, 23:18
Nádherný
gabsa
(upraveno)
27. 9. 2010, 22:26
je to krása
jajka5
(upraveno)
27. 9. 2010, 21:33
SimonaV.
(upraveno)
27. 9. 2010, 20:38
Překrásný a gerberky jsou úúúžasné,jako živé....nádhera
annav
(upraveno)
27. 9. 2010, 19:43
Náááááááááááádhera, já jen
tchyna
(upraveno)
27. 9. 2010, 19:36
Mirka79
(upraveno)
27. 9. 2010, 18:02
to je nádhera ,ty gerbery jsou úžasné
branča
(upraveno)
27. 9. 2010, 17:45
Nádherný dortík a gerberky Zrovna mám taky nachystané gerberky pro bráchu na svatební dort, zkoušela jsem je dát na drát a jsem zvědavá jestli přežijí 100 km převoz
Kocinka
(upraveno)
27. 9. 2010, 20:15
@branča
Děkuji moc,já jsem je druhý den po udělání píchla na to kulaté párátko a držely skvěle.
navia
(upraveno)
27. 9. 2010, 17:42
Ty gerberky jsou krásné, jako živé . A s těmi brčky - věřím vám, že to máte vyzkoušené, ale moc to nechápu, fakt jsem myslela, že tam je potřeba to separační plato Dort je překrásný.
backa
(upraveno)
27. 9. 2010, 15:28
Nádherný dort a perfektní gerbery,moc pěkně vypracované
lhauptova
(upraveno)
27. 9. 2010, 14:44
krásný dortík, ale ještě bychs e k postupu zeptala... co dáváte pod patra ... dávátě nějakou podložku pod každou tu slzu nebo je na ta brčka posládáte rovnou?
Kocinka
(upraveno)
27. 9. 2010, 15:06
@lhauptova
Právě že je skládám přímo na ty brčka. Separační pláta jsem použila jsen u 5 patrového jinak dorty řeším takhle.Když dělám celošlehačkový tak dávám brčka i do prostředního patra když krémový tak jen do spodního a dort se nehne.
lhauptova
(upraveno)
27. 9. 2010, 15:11
@Kocinka
ty brdo, ja bych se bala, ze tou tihou to jako sedne a pichne se do brcek ta stredni patro...kdyz to neni podlozeny....
Kocinka
(upraveno)
27. 9. 2010, 15:32
@lhauptova
nene už to mám vyzkoušené na všech svatebních a krásně to drží.i nevěsty psaly že dort byl na stole a nehnul se-ani v horku
lhauptova
(upraveno)
27. 9. 2010, 17:11
@Kocinka
tak to je super. A brčka používáte ta silná bez lomení, jak jsou koukala, že.... zkusim to děkuji moc
Marie44
(upraveno)
27. 9. 2010, 14:01
(Gabriška)
(upraveno)
27. 9. 2010, 14:01
Překrásný Nějakou chvíli zírám na ty gerberky a přemýšlím,jestli jsou živé,nebo z marcipánu Jsou opravdu nádheré
Kocinka
(upraveno)
27. 9. 2010, 14:07
@(Gabriška)
děkuji jsou marcipánové
(Gabriška)
(upraveno)
27. 9. 2010, 14:25
@Kocinka
jj.Ale opravdu jsem hleděla dost z blízka Máte je jak živé,už jsem dlouho neviděla tak krásně udělané gerberky